Контакт


Диспечерски центар

(02) 3224 881
070/386 – 910

0800 222 00
office@brzapratka.com
секој ден 09:00 – 19:00


Сметководство

078/423-039
секој ден 08:00 – 17:00
kargo@brzapratka.com


Рекламации, поплаки и пофалби

078/293-685
секој ден 16:00 – 21:00
prijavi@brzapratka.com


Грижа за корисници

Телефон: 071/261 – 967
секој ден 08:00 – 16:00
naracaj@brzapratka.com


Продажба

 075/333 – 068
секој ден 08:00 – 16:00
komercija@brzapratka.com


Управител

sales@brzapratka.com


Исплата на откуп

078/238 – 219
секој ден 10:00 – 16:00
v.ilieva@brzapratka.com


Меѓународен транспорт
канцеларија Македонија

070/386 – 910
секој ден 09:00 – 19:00
е-пошта: mk@brzapratka.com


Меѓународен транспорт
канцеларија Европска Унија

+ 389 78 238 217

Контакт


Имате прашања, Ве молиме контактирајте не

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака

Внесете го текстот
captcha