Брза Пратка со нова база во Кавадарци

Брза Пратка со нова база во Кавадарци

Почитувани клиенти и соработници,

Брза Пратка отвори нова база и во градот Кавадарци со локација во близина на новиот кружен тек наспроти детската градинка Гоце Делчев, ул. Моша Пијаде бб, поранешна пивница Гице екстра.

Работно време од понеделник до четврток од 05:00 до 24:00 часот,  петок и недела 24/7

Контакт телефон : 075/227-980

Leave a comment