Брза Пратка со нова база во Прилеп!

Брза Пратка со нова база во Прилеп!

Брза Пратка овој месец ја отвори и базата во градот Прилеп , која што е лоцирана на ул. Димо Наредникот број 49 во близина на судот во близина на центарот на градот.

Работно време од 09:00 до 18:00 часот од понеделник до петок и сабота со скратено работно време од 10:00 до 16:00 часот.

Контакт телефон : 075/22 78 45

Leave a comment