Информација за работни и неработни денови за Новогодишните празници!

Информација за работни и неработни денови за Новогодишните празници!

Почитувани соработници.

Во прилог ве информираме  за работни и неработни денови на Брза Пратка по базите во Скопје и градовите низ Македонија:

СКОПЈЕ:

База Аеродром: 31.12.2019 работно време 08-14часот 01-02.01.2020 не работи
База – Магацин Маџари 31.12.2019 работно време 08-16часот 01-02.01.2020 не работи
База Саем , База ГТЦ, База Ѓорче Петров и База Бит Пазар нема да работат на 31.12.2019 и 01-02.01.2020

ГРАДОВИ НИЗ МАКЕДОНИЈА:

Гостивар,Свети Николе, Гевгелија, Велес,Тетово, Охрид, Струмица, Штип ќе работат на 31.12.2019 неработни денови 01-02.01.2020 год.

Куманово, Кичево, Радовиш. Кавадарци, Неготино, Прилеп, Битола ќе работат на 31.12.2019 и 02.01.2020 година, неработен ден 01.01.2020 год.

Струга ќе работи на 31.12.2019 за 02.01.2020 ќе ве известиме во текот на утрешниот ден дали ќе работи или ќе биде споен со 01.01.2020год.

Следни неработни денови за сите бази на Брза Пратка се 06-07.01.2020 година ( понеделник и вторник ) бадник и божиќ.

Тимот на Брза Пратка ви посакува среќни празници!

Leave a comment