Бази

Листа на бази

За сите Ваши карго, транспорт потреби тука сме за Вас. Проверете ја листата на бази и дозволете ние да се погрижиме за Вашиот каргo навремено да пристигне до неговата конечна дестинација.

Скопје База Маџари
град Скопје
ул. Благоја Стефковски, бр. 34 (кај автосервис Јаја, во автоплацот до Зур и КАМ)
работно време:
пон – пет 10:00 – 20:30
саб 10:00 – 18:30
Тел: +389 (0)78 293 685

Скопје База Саем
град Скопје
ул. Беласица ( саем паркингот, позади хотел Вип )
работно време:
пон – пет 09:00 – 19:00
саб 10:00 – 16:00
тел: +389 (0)70 386 910

Скопје Аеродром База
град Скопје
Бул. Јане Сандански бр.  63 (3-та од воените кули позади Стокомак, позади Капитол)
работно време:
пон-пет 08:00 – 16:00
саб 08:00 – 14:00
тел: +389 (0)72 275 251

Скопје Базa ГТЦ
град Скопје
Кеј 13 Ноември бр. 12 ( карши Веро и Кам во пролезот кај часовничак и кројач)
работно време:
пон – пет 09:00 – 18:00
саб 10:00 – 15:00
Тел: +389 (0)75 333 068

Скопје Базa Бит Пазар
град Скопје
ул. Атанас Бабата бр. 6 (Кај Матстар, позади хотел Буши Ресорт и Спа)
работно време:
пон – пет 09:00 – 18:00
саб 10:00 – 16:00
Тел: +389 (0)75 437 527

Скопје База Шутка
град Скопје
ул. Индира Ганди бр. 100 ( карши главниот пазар)
работно време:
пон – пет 10:00 – 18:00
саб 11:00 – 17:00
тел: +389 (0)71 354 400

Куманово База
град Куманово
ул. Булевар Трета Македонска Ударна Бригада бр. 120 ( до Елида  маркет )
работно време:
пон – пет 07:00 – 19:00
саб 09:00 – 15:00
Тел: +389 (0)78 238 218

Штип База
град Штип
ул. Булевар Јна бр. 8 ( спрема паркот )
работно време:
пон – пет 07:00 – 19:00
саб  07:00 – 15:00
Тел: +389 (0)72 275 430

Охрид база
град Охрид
ул. Стив Наумов бр 30а (туристичка улица )
работно време:
пон – пет 07:30 – 15:30
саб  07:30 – 14:00
тел: +398 (0)78 238 216

Прилеп Базa
град Прилеп
Бул. Димо Наредникот бр. 49
работно време:
пон – пет 08:00 – 16:00
саб 08:00 – 14:00
тел: +389 (0)75 227 845

Гостивар База
град Гостивар
ул. Браќа Ѓиновски бр.207 ( до првиот кружен тек 200м пред Културниот Дом)
работно време:
пон – пет 09:00 – 17:00
саб 09:00 – 14:00
тел: +389 (0)71 261 964

Кавадарци База
град Кавадарци
ул. Моша Пијаде бб (спроти Гоце Делчев градинката)
Работно време:
пон – пет 09:00 – 17:00
саб 09:00 – 17:00
Тел: +389 (0)70 324 852

Тетово База Цвеќара Божо
град Тетово
Ул. Благоја Тоска 49/1 ( кај зелениот пазар спроти еуротек )
работно време:
пон-пет 09:00 – 20:00
саб 09:00 – 20:00
Тел: +389 (0)75 227 884

Тетово Главна База
град Тетово
Ул. Љубо Божиновски Пиш бр. 93 ( поранешно карго Експрес кај тетовчанка)
работно време:
пон – пет 9:30 – 16:00
саб 9:00 – 14:00
Тел: +389 (0)75 227 815

Велес База
град Велес
Ул. Старшо Панџур бр. 2 (во центар зад судот, под месарница Каме)
работно време:
пон – пет 10:00 – 18:00
саб 09:00 – 14:00
Тел: +389 (0)72 275 261

Струмица Базa
град Струмица
ул. Маршал Тито бр. 131 ( спроти Кам маркет на стара памучна )
работно време:
пон – пет 08:00 – 16:00
саб 08:00 – 14:00
Тел: +389 (0)71 239 439

Струга База
град Струга
Наум Наумовски – Борче бр. 14 ( позади стара пожарна кај авто делови Песи, во центар)
работно време:
пон – пет 07:30 – 15:00
саб 07:30 – 14:00
Тел: +389 (0)72 275 302

Битола База
град Битола, населба Карпош
ул. 4 Ноември бр. 1
работно време:
пон – пет 09:00 – 15:30
саб 09:00 – 14:00
тел: +389 (0)75 227 903

Радовиш База – Такси Аполон
град Радовиш
ул. Плоштад Слобода ( до пазарот )
работно време:
пон – пет 06:00 – 16:30
саб 06:00 – 16:30
Тел: +389 (0)71 634 099

Кичево база
град Кичево
ул. Елисие Поповски – Марко бр. 1
работно време:
пон – пет 09:00 – 17:00
саб 09:00 – 14:00
тел: +389 (0)71 340 387

Св. Николе База
град Св. Николe
ул. Кочо Рацин бр. 65 ( спроти гимназијата )
работно време:
пон – пет 08:00 – 19:00
саб  08:00 – 14:00
Тел: +389 (0)77 489 773

Неготино база
град Неготино
ул. Маршал Тито бр. 146 ( на главна улица кај семафорите )
работно време:
пон – пет 08:30 – 19:00
саб 08:30 – 13:30
тел: +398 (0)71 250 243

Македонска Каменица база
град Македонска Каменица
улица 14 Јуни бб ( Градски Трговски Центар )
работно време:
пон – пет 06:00 – 20:00
саб 06:00 – 20:00
тел: +398 (0)70 213 341

Демир Хисар база
град Демир Хисар
ул. Битолска 9а (до перална Масти )
работно време:
пон – пет 09:00 – 16:00
саб 09:00 – 14:00
тел: +389 (0)78 293 682