Франшиза

Франшиза

Споделете го нашиот успех и направете сопствен

Наш предлог

Ние ви подаваме рака со предлог за гарантирана добивка како наш франшиза партнер. Што ви дава овој вид соработка – првенствено можноста при минимален ризик и инвестниции да заработите, искористувајќи го правото да го користите веќе развиениот, тестиран и докажан бренд во областа на курирските услуги.

Франшиза е една од најбрзо растечките форми на водење бизнис во денешно време, бидејќи нуди повеќе безбедност и подршка од етаблиран и искусен партнер. Специјалистите тврдат дека е многу поверојатно по 5 години Вашиот бизнис ќе постои и ќе се развива одколку ако пробате да работите самостојно.

Бидете во тек со времето – и како размислување, и како акција!

Зошто да ја изберете нашата компанија?

Бидејќи имаме име, искуство и изградена репутација. Ние сме една од топ 3 фирми во нашата дејност. Во нашето работење, од почетоците во 2009 до денес имаме развиено пирока мрежа на бази и курири. Вршиме меѓународни курирски услуги во поширокиот балкански регион.

Нашите клиенти се трговски друштва, представители од сите дејности и бранши за производство и трговија како и голем број на поединци. Големиот број на поединци и фирми кои стануваат наши лојални клиенти се должи на популарноста и квалитетната услуга. Тоа е и поради фактот дека постојано се стремиме да се разививаме.

Специјализирани сме во достава на документи и мали пектни пратки, со тоа што дејност ни е организирана по шема благодарение на која пратките од нашите клиенти се доставуваат од денес за утре, односно по денот на испраќањето на пратката.

Располагаме со модерен возен парк кои е редовно амортизиран и сервисиран со кој што ги транспортираме сите пратки. Доброто име го имаме заработено благодарение на многуте услуги кои ги нудиме како и на професионалноста на нашите вработени.

Конкретната работа

Курирската работа има две страни. Прием на пратка од испраќач и нејзино доставување до примачот. Курирот е лицето на кое клиентот ја доверува својата пратка бидејќи тој при превземање и доставата до крајната дестинација ја транспортира со посемно внимание и одговорност, а тоа е нешто кое го гарантираме на нашите клиенти.

Кога би станале дел од нашето семејство ние од Вас ќе очекуваме:

  • прием на документи, пакети или пратки од жители во Вашето населено место,
  • достава на истите во Вашето населено место,
  • одговорно реализирање на секој транспорт.

Што е потребно?

Пред се амбициозност за започнување на нов бизнис.

Потребно е да имате работен простор, односно канцеларија и пристап до интернет.

Пред да започнете ние ќе Ве обучиме на нашите правиле на работа кои ќе очекуваме да ги исполнувате. Тие стандарди ни се лицето и гаранцијата пред нашите клиенти. Тие им гарантираат на нив еднаков и добар третман низ целата Република. Овој процес е континуиран и секогаш се развива и дополнува. Секогаш на почетокот сме тука да Ви помогнеме со совет и подршка подобро да го имплементирате.

Веројатно, досега ако не сте биле заинтересирани, сигурно не знаете дека на стартот на партнерството од страната на примачот плаќа определена сума за плаќање на давачки.

Добра вест: како наш франшизер Вие започнувате без никаков влог или загуба.

Како заработувате?

Другите може да очекуваат од Вас да сте целосно предадени на вршење на дејноста за која Ви е предложена франшиза, додека пак, ние не очекуваме од Вас на Вашите интереси и хобија со кои се занимавате во моментот.

Работата како френшајзер може успешно да се изврши кон вашиот бизнис или приватен интерес со тоа што го проширувате вашиот круг на пријатели имате пристап до проширување на Вашата бизнис мрежа.

Најважното е дека не е ни потребно да имате друг бизнис бидејќи ние ви даваме единствена можност за самостоен почеток со минимален труд и ризик. Вие ќе се сврзите со безплатно со нашиот начин на работа, авторитетот на нашата репутација, реклама на нашата дејност, комплетна обука пред почеток и секогаш потоа.

Што заработувате?

Регулирањто на правата и обврските ќе бидат уредени со Договор, со кој на месчно ниво ќе ја добиете вашата заработка.

Вашите приходи ќе се формираат на процентуална база од вредноста на секоја примена или доставена пратка независно од фактот кој ја плаќа услугата-примач или испраќач. Освен со добри доходи на крајот на месецот можете да се пофалите со самоувереност, со уште повеќе задоволни клиенти, со многу нови нови соработници и пријатели.

Како може да загубите?

Ако досега не ве убедивме за работа во нашата компанија може да загубите уникатна можност за заработка.

Можни се и други загуби како сите заработки кои ги добивате само и единствено како продукт од Вашата иницијатива.

За контакт

Ако нашиот предлог за френчајзер предизвикува во вас интерес ве очекуваме за контакт.

Контакт податоци:

  • sales@brzapratka.com
  • 078 238 217

Ќе ви одговориме со задоволство на сите ваши прашања. 

Ве очекуваме. 

Станете наш нов партнер и направете успех од Вашиот бизнис. Станете член на големото семејство на Брза Пратка.