Калкулатор

calculator cover

Калкулатор

Користете го нашиот калкулатор и дознајте ја цената на услугата која сакате да ја искористите. Исто така, проверете ги нашите услуги, во навигациското мени на почетокот на страната. Нудиме голем број на разни видови на услуги. Секогаш целиме да нудиме добра, брза и професионална услуга. Се надеваме на успешна соработка и дека нашиот стандард на добра услуга ќе биде препознаен. Тековно калкулаторот е само на Македонски и Бугарски, но работиме на додавање на верзии од истиот на повеќе јазици, како Англиски и Албански. Проверете повторно во некој подоцнежен период, можеби тие верзии ќе бидат пуштени за користење. Во меѓувреме доклку ви е потребна англиска верзија, ве советуваме да ја користите помошта на Google Translate. Ви благодариме за Вашата соработка.

За овој Калкулатор да може да Ве информира за цени, мора да ги пополните задолжителните полиња како Правец, тип на пакување, ден за достава. Цената ќе биде автоматски генерирана во зависност од Вашиот избор. Цената е во македонски денари.

За повеќе информации Ве молиме разговарајте со нашиот тим на безплатниот број 0800 222 00 или пратете ни е-пошта на cargo@brzapratka.com. Исто така можете да ја проверите нашата страна ЧПП (често поставувани прашања) доколку имате некој прашања или пратете ни порака на нашата Контакт страна.

Ако барате нешто кое нашите услуги целосно не го покриваат Ве молиме проверете ја нашата страна за Карго Понуда каде можете да ни пратете порака со помош на онлајн формуларот. Во него ќе ги наведите сите Ваши потреби. Некој од нашиот тима за комерција ќе Ве контактира.

Внимание: Цените наведени во Калкулаторот се од информативна природа и може да трпат измени кои благовремено може да се случи да не се ажурираат на нашиот онлајн калкулатор. Пред да искористите некоја од нашите услуги Ве молиме да се консултирате со некој од нашите вработени за цената на истата услуга. Искоритете го бесплатниот број 0800 222 00, а ние ќе се погрижиме за Вашите транспорт потреби.