Информација за работни и неработни денови за Новогодишните празници!

Информација за работни и неработни денови за Новогодишните празници!

Почитувани соработници. Во прилог ве информираме  за работни и неработни денови на Брза Пратка по базите во Скопје и градовите низ Македонија: СКОПЈЕ: База Аеродром: 31.12.2019 работно време 08-14часот 01-02.01.2020 не работи База – Магацин...
Контакт телефони од тимот на Брза Пратка

Контакт телефони од тимот на Брза Пратка

Почитувани клиенти и соработници, Во продолжение можете да ги видите телефонските броеви од нашите курири, бази и одговорни лица, Тимот на Брза Пратка ви стои на располагање за сите дополнителни прашања и информации кои ви се потребни!...
Брза Пратка со нова база во Кавадарци

Брза Пратка со нова база во Кавадарци

Почитувани клиенти и соработници, Брза Пратка отвори нова база и во градот Кавадарци со локација во близина на новиот кружен тек наспроти детската градинка Гоце Делчев, ул. Моша Пијаде бб, поранешна пивница Гице екстра. Работно време од...
Брза Пратка со нова база во Прилеп!

Брза Пратка со нова база во Прилеп!

Брза Пратка овој месец ја отвори и базата во градот Прилеп , која што е лоцирана на ул. Димо Наредникот број 49 во близина на судот во близина на центарот на градот. Работно време од 09:00 до 18:00 часот од понеделник до петок и сабота со...
Брза Пратка со нова база во Скопје – Градски Трговски Центар

Брза Пратка со нова база во Скопје – Градски Трговски Центар

Почитувани клиенти и соработници,   Брза Пратка со нова локација во Центарот на градот, ново отворената база на нашата компанија е лоцирана во Градскиот трговски центар на приземје во близина на КАМ, ВЕРО и СТРУЖАНКА. Работно вреке од 09:00...
Брза Пратка со нова трета база во Тетово

Брза Пратка со нова трета база во Тетово

БРЗА ПРАТКА ВЕ ИЗВЕСТУВА, Почитувани клиенти ве известуваме дека нашата компанија отвори нова трета база во Тетово која што е лоцирана кај пазарот. Постоечките се во цвеќара Бобо во центарот на градот и кај градинката во населба Поток од  стадион...
БРЗА ПРАТКА – ИНФОРМАЦИИ ЗА БАЗИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА

БРЗА ПРАТКА – ИНФОРМАЦИИ ЗА БАЗИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА

БРЗА ПРАТКА – БАЗИ (МАКЕДОНИЈА) База Скопје: Населба Аеродром: работно време од 08 до 17:00, сабота од 08:15 Контакт: 078 423 039 Локација: бул. Јане Сандански бр.63, позади Капитол (во близина на Стокомак). Гратски трговски центар: работно време...
Богојавление Водици 19.01.2019

Богојавление Водици 19.01.2019

Почитувани клиенти, Најпрво нека ни е среќен празникот Богојавление Водици. Денот на кој според христијанското предание Св. Јован Крстител го крстил Исус Христос во реката Јордан. Се прославува на 19 јануари кај црквите што го користат...
Новогодишни и Божиќни празници

Новогодишни и Божиќни празници

Почитувани клиенти, Најпрво среќни празници од Брза Пратка. Поради неработните денови распоредот за достава и транспорт на пратки и карго ќе се корегира соодветно на истите. Пратките превземени на 31ви декември (понеделник) ќе се доставуваат на...
Известување за  8-ми декември 2018 година

Известување за 8-ми декември 2018 година

Почитувани клиенти и соработници, Брза Пратка ве известува дека 8-ми декември (сабота), е празник и неработен ден за сите граѓани на РМ. Пратките кои ќе се превземат на 7-ми декември (петок) ќе се доставуваат на 10-ти декември (понеделник). Ви...
23 октомври 2018 година – Неработен ден

23 октомври 2018 година – Неработен ден

Почитувани клиенти и соработници, Ве известуваме дека на ден 23 октомври 2018 година ( вторник ) е неработен ден. Пратките превземени од 22 октомври ( понеделник ) ќе се достават на 24 октомври ( среда ). Со Почит,   Тимот на Брза Пратка

8 септември (сабота) 2018 година, Ден на независноста

8 септември (сабота) 2018 година, Ден на независноста

Почитувани клиенти и соработници, Ве известуваме дека на 08.09.2018 година ( сабота ) нема да се превземаат и доставуваат пратки поради државниот празник Ден на независноста на Република Македонија. Сите превземени пратки во петок 07.09.2018...