Вашата нарачка, наша одговорност

Брза Пратка

Брза достава на сите видови пратки во целата територија на Македонија и пошироко.

За нас

Основана во 2009-та, Брза Пратка е една од првите фирми…

услуги

За нашите клиенти нудиме голем избор на услуги

бази

Брза Пратка располаѓа со 25 бази во Македонија и две бази во…

ценовник

Проверете го нашиот ценовник