Аплицирај за Карго понуда

За да испратите барање ве молиме пополнете го формуларот подолу.

Доколку сакате специјализиран карго превоз во Македонија или во регионот кн Бугарија, Косово или другите соседни земји Брза Пратка сака да Ви излезе во пресрет. Пополнете го нашиот онлајн формулар со потребните информации и во најкраток можен рок ќе Ве контактира наш вработен за да ја креираме идеалната понуда за Вас

Контакт податоци

Карго податоци

Сакате да дознавате повеќе за нашите услуги?

cheerful-delivery-man-carrying-box-customer-scaled.jpg