Ценовник

Курирски услуги во Македонија

Основната дејност на Брза Пратка е достава на секаков вид на пратки одобрени од Агенција за пошти. Ние сме една од трите најголеми фирми во Македонија за ваков тип на услуги и поради својот обем можеме да пласираме понуда по конкуретна цена. Доставата се врши во рок од еден работен ден од превземањето на пратката. Цената за достава започнува од 70 ден. За подетални информации проверете го нашиот ценовник.
БАЗА Зона 1, 2 Зона 3
Ценовник на пратки по тежина и по волумен база база база врата врата врата база врата
врата врата
градски курир 24ч градски курир 6ч градски курир 3ч
КГ
Килограм
м3
Волумен
Цена во денари со ДДВ
до 1 до 0.05 70 ден 100 ден 130 ден 250 ден
1 - 10 до 0.05 80 ден 120 ден 160 ден 300 ден
10 - 15 до 0.09 120 ден 180 ден 205 ден 350 ден
15 - 20 до 0.15 165 ден 230 ден 250 ден 400 ден
20 - 30 до 0.2 210 ден 255 ден 270 ден 450 ден
30 - 40 до 0.25 245 ден 300 ден 320 ден 500 ден
40 - 50 до 0.3 300 ден 350 ден 400 ден 550 ден
над 51 до 10 7 ден по кг 8 ден по кг 9 ден по кг 11 ден по кг