Aplikoni për një ofertë ngarkese

Për të paraqitur një kërkesë, ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm

Nëse dëshironi transport të specializuar ngarkesash në Maqedoni ose në rajon si Bullgaria, Kosova apo vende të tjera fqinje, Brza Pratka i plotëson nevojat tuaja. Plotësoni formularin tonë online me informacionin e nevojshëm dhe në kohën më të shkurtër të mundshme punonjësi ynë do t’ju kontaktojë për të krijuar ofertën ideale për ju

Informacione për kontakt

Të dhënat e ngarkesave

Dëshironi të dini më shumë rreth shërbimeve tona?

cheerful-delivery-man-carrying-box-customer-scaled.jpg