Rreth nesh

Rreth Brza Pratka

Brza Pratka DOO është një kompani private me përvojë shumëvjeçare në dërgimin e të gjitha llojeve të dërgesave. Ne jemi të pranishëm në tregun e Maqedonisë që nga viti 2009 dhe për këtë periudhë të gjatë kemi zhvilluar një rrjet të pasur të bazave dhe zyrave përfaqësuese në të gjithë vendin dhe më gjerë. Sherbimi bazë është Macedonia Express, transport letrash, dokumentacione, mallrash e të tjera në të gjithë territorin e Maqedonisë. Si pjesë e shërbimeve tona janë transporti ndërkombëtar me linja të rregullta transporti për në Kosovë, Shqipëri, Serbi, Bullgari, Greqi dhe Rumani si dhe vende të tjera evropiane. Për këto shërbime ne kemi një flotë të pasur, moderne dhe të servisuar rregullisht të operuar nga një ekip shumë i trajnuar i mbështetur nga një shërbim logjistik shumë i kualifikuar.
Ne jemi një nga 3 kompanitë private më të mira në tregun e transportit në Maqedoni me një pjesë të konsiderueshme. Që nga themelimi ynë ne kemi zhvilluar një strukturë korporative me mbi 80 punonjës dhe mbi 50 automjete.
Ne u shërbejmë mbi 15,000 klientëve në vitë dhe kemi mbi 250,000 dërgesa, gjë që mundësohet falë mbulimit 100% të Maqedonisë si dhe mbulimit të konsiderueshëm të vendeve fqinje si Kosova, Shqipëria, Serbia, Bullgaria dhe Greqia. Ne kemi një shërbim korrier dhe logjistik shumë të zhvilluar me të cilin mund të dorëzojmë dërgesat shpejt dhe në mënyrë profesionale
Qëllimi kryesor i Brza Pratkës është të arrijë dhe të mbajë pozitën lider në fushën e shërbimeve korriere, fillimisht në tregun maqedonas e më pas në atë rajonal. Vizioni ynë është të jemi një kompani që plotëson më së miri nevojat e klientëve dhe të ushqejmë imazhin e një kompanie të përgjegjshme shoqërore.
Misioni ynë është të ndihmojmë klientët tanë me dërgimin e shpejtë dhe profesional të çdo dërgese, për të mundësuar përparimin dhe zhvillimin e bizneseve të tyre. Përveç kësaj, ne e trajtojmë çdo dërgesë me përgjegjësinë maksimale dhe përpiqemi ta dorëzojmë atë në destinacionin e dëshiruar në kohën më të shkurtër të mundshme. Si një nga kompanitë më të mëdha maqedonase në fushën e shërbimeve korriere, synojmë që klientëve tanë potencial t’u ofrojmë shërbimin më të mirë me çmimin më të favorshëm. Dëshira jonë më e madhe është që me transportin e dërgesave tuaja të kontribojmë në rritjen dhe ruajtjen e rritjes së përgjithshme ekonomike të vendit.
Përgjegjësia korporative e Brza Pratkës është një pjesë integrale e strategjisë së korporatës, e integruar në kompani në formën e një sistemi vlerash që në dimensionin social, mjedisor dhe ekonomik kërkon të krijojë përfitime për klientët, punonjësit dhe përdoruesit, si dhe ofron produkte dhe shërbime me kujdesin dhe përgjegjësinë për njerëzit, burimet dhe mjedisin.