Raportoni një ankesë

Të nderuar, megjithëse ne përpiqemi t’i trajtojmë secilën prej dërgesave tuaja me kujdes dhe përgjegjësi, ende ekziston mundësia që të bëjmë një gabim dhe ju kërkojmë falje paraprakisht. Nëse ka një gabim ose dërgesa juaj është dëmtuar, nëse nuk jeni të kënaqur me shërbimin tonë, ju kërkojmë që të raportoni pakënaqësinë tuaj. Përdorni të gjitha mjetet që keni në dispozicion. Raportoni dëmin që është bërë në dërgesën tuaj. Ju mund ta bëni këtë në këtë faqe në dy mënyra. Përpara se të plotësoni formularin tonë të ankesës, kontrolloni së pari Kushtet tona të Përgjithshme për të parë nëse kërkesa juaj i plotëson ato.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
Nëse keni ndonjë dëshmi, postojeni këtu

Dëshironi të dini më shumë rreth shërbimeve tona?

cheerful-delivery-man-carrying-box-customer-scaled.jpg