Ankesa dhe lavdërime

Lavdërimet ose ankesat tuaja ndihmojnë kompaninë tonë ta përmirësojë atë në të ardhmen, nëse keni lavdërime ose pakënaqësi, pasaktësi ose joprofesionalizëm të ndonjë prej shërbimeve tona, ju lutemi ndani përvojën tuaj me ne, na ndihmoni që t’ju ndihmojmë

Dëshironi të dini më shumë rreth shërbimeve tona?

cheerful-delivery-man-carrying-box-customer-scaled.jpg