Porosia juaj, përgjegjësia jonë

Brza Pratka

Dërgesa të shpejta të të gjitha llojeve të dërgesave në të gjithë territorin e Maqedonisë dhe më gjerë.

Rreth nesh

E themeluar në vitin 2009, Brza Pratka është një nga kompanitë e para…

shërbime

Për klientët tonë ne ofrojmë një zgjedhje të gjërë të shërbimeve

bazat

Brza Pratka ka në disponim 25 baza në Maqedoni dhe dy baza në…

çmimore

Shikoni çmimoren tonë
Njoftim
Të dashur bashkëpunëtorë,
Ju njoftojmë se në ditën 19.01.2022 (e Mërkurë) nuk do të punojmë për shkak të festës "Vodici" .
Vazhdojmë punën me datë 20.01.2022 (e Enjte)
Gëzuar festën për ata që e festojnë nga ekipi i Brza Pratkës

This will close in 20 seconds